Sie sind hier: Startseite > Puppies

Puppies

Onze bruin/witte dwergpoedel teef Penotti is op 11 juli jl moeder geworden van hele mooie bruin/witte harlekijn dwergpoedel pups.

OP DIT MOMENT ZIJN ER NOG BESCHIKBAAR: 2 TEEFJES.

De pups mogen nu hun ouderlijk huis verlaten.

Beide ouders zijn bruin/wit, zijn getest op patella luxatie (vrij 0/0), prcd dna A (vrij) en ECVO oogtest (vrij van alle afwijkingen). Uiteraard liggen deze test resultaten ter inzage.

De pup krijgt een chip, worden geënt (6 en 9 wk), div. malen ontwormt en helemaal nagekeken door onze dierenarts. U krijgt een verkoopovereenkomst, speeltje, dekentje, puppy pakket, goodie bag en afstammingsbewijs mee.

Voor meer informatie en of het maken van een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar op 0314-667269.


Helaas wordt de harlekijn kleur in NL en door de FCI niet erkend dit betekend dat ze geen officieële stamboom van de Raad van Beheer krijgen maar een afstammingsbewijs van een andere organisatie.

BOUNTY, teefje blauw bandje

Bounty, teefje met blauw bandje. Hier op de foto 9 week oud.  

BUBBLES, teefje paars bandje

Bubbles, teefje met paars bandje.  

Wij fokken af en toe een nestje toy poedel pups, uitsluitend met interessante, en unieke combinaties waarbij o.a. landgrenzen geen belemmering voor ons zijn.

Gezondheid, karakter & kwaliteit staan bij ons voorop!

Vermeerderen kan iedereen, serieus fokken doe je echter met een duidelijke visie en doel!

Al onze honden zijn/worden getest op erfelijke afwijkingen (patella luxatie, ECVO oogtest pra/cataract, DNA PRCD) en zijn in het bezit van een DNA profiel. Test resultaten liggen ter inzage).

 

Inschrijven voor een pup:

U kunt zich bij ons, zonder verdere verplichting, laten inschrijven voor een pup. Dit is wel een voorlopige reservering, want wij willen eerst kennismaken met eventuele aanstaande baasjes.

Als u besluit een pup in uw gezin op te nemen vragen wij een aanbetaling van € 100,-. Dit bedrag wordt later verrekend met de koopsom.

De nieuwe eigenaar kan nadien altijd bij ons terecht voor vragen en raad over de opvoeding. Ook stellen wij het op prijs om de ontwikkeling van de door ons gefokte pups te blijven volgen.

Indien u interesse heeft in een pup neem dan gerust, geheel vrijblijvend, contact op voor het maken van een afspraak om kennis te komen maken met ons en de honden.
U kunt ook altijd contact met ons opnemen als wij geen nestverwachting/pups hebben. Wij beantwoorden graag al uw vragen en kunnen u ook helpen met het vinden van een geschikte pup bij een fokker, die ook op een verantwoorde manier bezig is met het ras!!

Wij verkopen geen pups op basis van alleen e-mail contact. De e-mail is een prima communicatie middel om ons te bereiken en voor een eerste kennismaking. Maar wilt u meer weten over onze pups en over de prijs dan verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

 

af en toe harlekijn dwergpoedel pups

Adoptie - Herplaatsers:

Soms wil het nog weleens voorkomen dat er een hondje wordt teruggebracht door de vorige eigenaar (onze pups worden namelijk verkocht met een verkoopovereenkomst waarin staat vermeld dat wij levenslang het vangnet zijn v.e. door ons gefokte pup. Mocht er dus wat in het leven van zijn baas voordoen dan kan de hond ten alle tijde bij ons terug komen). Een hondje wat bij ons terug komt wordt bij ons in huiselijke kring opgevangen. Alle medische zorg en vachtverzorging worden door ons gedaan. Gezondheid staat hierbij voorop!

Het zijn Poedeltjes die een goede opvoeding hebben gehad, welke graag een 2e kans willen verdienen uiteraard met heel veel liefde.

Een andere reden kan zijn dat wij een pup aanhouden omdat deze zeer veelbelovend is, maar op oudere leeftijd net de kwaliteiten mist die wij als exposant graag willen zien.
Deze herplaatsing-/adoptiehondjes zijn goed gesocialiseerd, zindelijk, goed opgevoed in gezinnen met kinderen en andere honden.

Mocht u interesse hebben, neem dan, liefst via telefoon, contact met ons op.

*** WIJ HEBBEN OP DIT MOMENT GEEN TOYPOEDEL TE HERPLAATSEN ***

© Treasure-Trove's, all rights reserved!